Serveis

Catàleg de serveis

Ens preocupem per la teva salut i benestar.

Per això, t'oferim serveis pensant en les teves necessitats.

Dermofarmàcia

Què és?

La pell és l'òrgan més extens del nostre organisme i el que ens protegeix dels agents externs. La dermofarmàcia o dermocosmètica és la ciència que es centra en el benestar de la pell. Aquesta disciplina contribueix per mitjà del coneixement científic i la formulació farmacèutica, a trobar millors fórmules per cuidar-la i mantenir-la sana.

La dermofarmàcia es troba en un punt intermig entre un cosmètic i un medicament. Els estudis clínics avalen la seva eficàcia i seguretat, però no es necessita recepta mèdica per obtenir-los. Aquests productes contenen principis actius que li confereixen beneficis i ofereixen solucions a problemes cutanis concrets.

A la nostra farmàcia podràs assessorar-te amb professionals d'aquest àmbit perquè sàpigues quin producte s'adapta millor a les necessitats de la teva pell i cabell.

Formulació Magistral

A la nostra farmàcia disposem d’un laboratori de formulació totalment equipat i adaptat a la normativa vigent del R.D. 175/2001 de "Normas de Correcta Elaboración y Control de Calidad de Formulas Magistrales y Preparados Oficinales".

T'han prescrit una fórmula magistral o un preparat oficinal?

La formulació magistral consisteix en la preparació de medicaments destinats a un pacient individualitzat.

Òptica

No perdis de vista el que realment importa. A la farmàcia també ens ocupem de la teva salut visual.

Òrtopèdia

Què és?

La ortopèdia és una especialitat dedicada a corregir o evitar traumes o deformitats del cos humà.

A la farmàcia disposem de professionals d'aquesta disciplina per oferir-te un assessorament adequat. El nostre objectiu és orientar-te per poder millorar la salut i qualitat de vida en el teu dia a dia.

Entre els nostres productes podràs trobar diferents models de caminadors segons les teves necessitats, cadires de rodes, crosses o bastons regulables. També tenim faixes lumbars per prevenir el dolor amb bandes elàstiques que s'adapten i ajusten, així com productes esportius com genolleres, canelleres o turmelleres tant per la recuperació com la prevenció de lesions.

Alhora, tenim nombrosos accessoris perquè puguis caminar còmodament i sense dolor gràcies a les plantilles, taloneres, correctors de galindons, separadors de dits, entre altres.

Àmplia gamma de productes d'ortopèdia

L’envelliment de la població implica el desenvolupament d’afeccions pròpies de l’edat, com pot ser l’artrosi, artritis, problemes de mobilitat, entre altres. Aquestes patologies poden complicar el dia a dia de les persones grans. Per això a la farmàcia disposem de productes sanitaris que faciliten el moviment a partir d'ajudes dinàmiques i mecàniques, per exemple amb accessoris pel bany, per dur a terme una vida amb normalitat i comoditat.

Si tens algun dubte, vine i informa't sense compromís. Estarem encantats d'ajudar-te.

Revisió de la medicació

Mitjançant aquest servei es pretén optimitzar l'impacte de la medicació i millorar el perfil de seguretat. A la vegada es pretén millorar l'adherència terapèutica i facilitar el compliment de les pautes establertes. Comporta la revisió i examen de la farmacoteràpia de l'individu.

Nutrició i Dietètica

A la nostra farmàcia tenim una àmplia gamma de productes per totes les edats: complexos vitamínics, probiòtics, infusions, productes per la regulació intestinal, per mantenir la forma, per la menopausa...

A més, també comptem amb una secció de nutrició infantil. L'alimentació en els primers mesos de vida és bàsica pel desenvolupament futur. Per això a la nostra farmàcia tenim les marques d'alimentació infantil en les que realment confiem. Tenim gran varietat de productes que engloben des de llets d'inici i de continuació, com productes específics (llets especials, cereals, infusions) que complementen la seva dieta, per contribuir al creixement del teu nadó.

Anàlisis ràpids

Què és?

Determinació ràpida dels valors glucèmics i del colesterol en sang per mitjà de punció al dit.

En què consisteix?

Aquest servei consisteix en la realització d'un anàlisis de sang per punció en el dit amb l'objectiu de detectar i identificar les persones en situació de risc. Aquest tipus de servei és una eina útil com a estratègia de diagnòstic precoç i prevenció de la malaltia i millora de la salut.

El farmacèutic, depenent del resultat obtingut, proposarà una sèrie de mesures preventives o en cas necessari, la derivació al seu metge d'atenció primària.

Control de la pressió arterial

Què és?

Mesura i seguiment de la pressió arterial (PA) per controlar els valors i evitar factors de risc cardiovascular.

En què consisteix?

D'igual manera que en el cas dels anàlisis ràpids, mitjançant el control de la pressió arterial podem detectar aquells individus que presentin un risc de desenvolupar determinades patologies, i treballar conjuntament per revertir la situació amb mesures preventives, sobretot pel que fa a la modificació de l'estil de vida.

Fitoteràpia i Homeopatia

Homeopatia i consell fitoterapèutic per buscar solucions holístiques per a la teva salut i benestar. 

Deshabituació tabàquica

Suport, recomanacions, seguiment i pautes per ajudar-te amb l'objectiu de deixar de fumar.

Altres

Revisió de botiquins, indicació terapèutica, recollida i reciclatge de medicaments caducats, etc.